Slabosti kegeratorja EdgeStar KC-2000

Kegerator KC2000 ima slabše podatke o zanesljivosti kot KC1000, čeprav ni slabši od drugih glede na velikost / ceno. Kar je škoda, saj EdgeStar ni znan po tem, da je najboljši pri storitvah za stranke. Še vedno mislimo, da je to najboljša izbira v srednjem razredu, vendar se prepričajte, da pri nakupu kupite garancijo za tretje osebe!

Čeprav se velike enote, kot je ta, zdijo kot nalašč za vgradnjo v domače bare, to pri modelu EdgeStar KC-2000 ni možno. Če je to nekaj, kar zagotovo želite imeti, boste morali vložiti v Kegco.

Nekaterim ljudem morda ni všeč, da je jeklenka z CO2 na zunanji strani. To pomeni, da boste morali za enoto pustiti približno 15cm prostora, celotna stvar pa bo postala manj privlačna.

Tako kot pri KC1000 boste želeli tudi točilni stolp.

V notranjosti sploh ventilatorja, kar pomeni, da je to nekoliko slabše kot pri KC1000.

Je glasen. Kompresor na tej napravi povzroča precej hrupa, zato ga ne namestite blizu mesta, kjer spite.

Oprema ni najboljša. Predvsem regulator je slabše kakovosti, zato ga lahko zamenjate, če ste zelo resni glede svojih piv.

Pri nakupu gospodinjskih naprav, kot so kegeratorji, se veliko ljudi odloči za najcenejše in s tem prihranijo nekaj denarja. Ne delajte podobne napake. Da bi sodček primerno zavarovali in ohranili vašo najljubšo pijačo hladno in pripravljeno za pitje, kupite EdgeStar KC2000. Ta kegerator in hladilnik za pivo vam ne bo v napoto sredi vašega osebnega prostora. Ima tudi prostorno notranjost, ki ustreza večini standardnih sodčkov. Ne glede na to, ali imate 59 ali 29-litrski sodček, boste pri uporabi tega izdelka uživali sredi doma. Na žalost ne podpira prevelikih in gumiranih sodčkov.

Nakup prostornega kegeratorja, ki ustreza večini sodčkov, je dobra ideja. Če pa ne more ohlajati vaše pijače in je pripraviti za pitje, obstaja možnost, da ne bo zadovoljil vaših potreb.

Similar Posts: