Robotska kosilnica, ki je rezultat 25-letnih inovacij in izpopolnjevanja

Švedsko podjetje Husqvarna je izdelalo robotsko kosilnico z imenom Automower, ki lahko kosi noč in dan ter zagotavlja lepo urejeno travo na vsakem vrtu, ne glede na ovire, kot so: kompleksna oblika, ozki prehodi, strmine, cvetlične grede in drugo. Izdelava takšne kosilnice je zahtevala vsaj 25 let inovacij, preizkušanj in izpopolnjevanja. Danes je Husqvarna robotska kosilnica Automower najbolj preizkušena, zanesljiva in zmogljiva kosilnica na trgu. Podjetje ponuja različne modele z različnimi zmogljivostmi, ki se prilagodijo različnim vrstam vrtov in potrebam posameznika.

Najbolj zanesljiva in zmogljiva robotska kosilnica na trgu.

Robotske kosilnice Husqvarna Automower so znane po svojih naprednih tehnoloških rešitvah, ki zagotavljajo zanesljivost, kakovost in odlične rezultate košnje. Ena glavnih prednosti te napredne tehnologije je, da kosilnica potrebuje minimalno vzdrževanje in popravila po namestitvi.

Čist, okolju prijazen in zmogljiv sistem košnje za vsak vrt

Unikaten sistem košnje uporablja tri ostra rezila iz ogljikovega jedra, nameščena pod drsno ploščo, kar zagotavlja čisti rez. Kratke koščke trave, ki se pojavijo zaradi takšnega reza, se reciklira in tako zagotovi boljše gnojenje ter lepe in preproste rezultate košnje brez mahu. Zaradi te tehnologije se ne porabi veliko energije, po košnji pa vam ni treba pobirati odpadne trave.

Robotske kosilnice Husqvarna so sposobne kositi tudi na zelo zahtevnih terenih in strminah z naklonom do neverjetnih 70% (35°). To pomeni, da zagotavljajo odlične rezultate tudi na razgibanih terenih ali površinah z velikimi nakloni. Robotska kosilnica Husqvarna Automower 435X AWD je primerna za košnjo večjih travnatih površin do velikosti 3.500 m², medtem ko je Husqvarna Automower 535 AWD zasnovana za komercialno uporabo in je najboljše orodje za vedno popolno urejeno travo.

Kljub izjemni zmogljivosti, so robotske kosilnice Husqvarna okolju prijazne, saj delujejo na akumulator in ne povzročajo škodljivih emisij izpušnih plinov. Prav tako so zelo tihe, zato jih bodo sosedje in lastniki komaj opazili, ko bodo kosile travo na vsakodnevni ravni.

Brezplačna mobilna aplikacija

Brezplačna mobilna aplikacija Husqvarna Automower Connect, ki ni na voljo za model 105, omogoča komunikacijo med vašo robotsko kosilnico in vami. S tem lahko vašo kosilnico upravljate in nadzirate enostavno in preprosto. Lahko jo povežete preko mobilnega omrežja s funkcijo Automower Connect ali pa uporabite funkcijo Automower Connect@HOME, če je kosilnica blizu vašega Bluetooth-a.

Linija robotskih kosilnic Automower X-LINE pa je najbolj opremljena serija kosilnic, ki nudi izpopolnjeno performanso. Vključuje opremo X-line paket, Automower Connect modul z GPS sledenjem v primeru kraje, GPS navigacijo, LED luči, gumijaste odbijače in vrsto obliko X-line.

Robotske kosilnice Husqvarna Automower se prilagajajo rasti trave. Pri obdobju intenzivne rasti trave, samodejno podaljšajo čas košnje, kar omogoča boljši nadzor košnje trave. Ko je vreme sončno ali suho in jeseni, se časi delovanja kosilnice skrajšujejo, kar zmanjša obremenitev travnate površine in obrabo kosilnice. Vse to omogoča optimalno nego trave in lepe, urejene vrtove.

Similar Posts: