Plinski žar Weber Genesis II E-310

Najpomembnejša lastnost vsakega plinskega žara je njegova sposobnost proizvajanja in zadrževanja toplote. Če žar proizvaja visoke temperature, vendar jih ne more vzdrževati konstantno, morate ohraniti plamene na visoki temperaturi, kar običajno povzroči, da je zunanjost vašega mesa predolgo kuhana in izsušena. Na srečo toplotna konsistenca žara Weber Genesis II E-310 ublaži to potencialno težavo.

Weber Spirit II E-310 ima tri primarne gorilnike iz nerjavečega jekla, ki kuhajo enakomerno in učinkovito s skupno močjo 37.500 Btu. Žar potrebuje približno osem minut, da doseže primerno temperaturo okoli 500 stopinj, vendar zaradi svoje konstrukcije ohranja visoko temperaturo z manj plina kot drugi žari. Spirit II E-310 ne vsebuje dodatnega gorilnika za kuhanje na pokrovu ali stranskega gorilnika za kuhanje prelivov, medtem ko pečete burgerje ali zrezke.

  • Prednost: Ta plinski žar se segreva konstanto in enakomerno, kar prinese izjemno izkušnjo.
  • Slabost: Ni stranskega gorilnika.

Ocena: Weber Spirit II je najboljši plinski žar, ki smo ga preizkusili, z zanesljivimi temperaturami, enostavnim čiščenjem in globoko rešetko, ki vam daje dovolj prostora za kuhanje vaše najljubše hrane.

Pročitajte sljedeći članak: Prednosti trosede zofe

Glavni namen trosede zofe je nudenje večje površine za sedenje od eno in dvosedih izvedb.

Weber ima na trgu nekaj najboljših plinskih žarov. Njegovi obstojni žari so znani po svoji zanesljivosti in kakovosti; Weber Spirit II E-310 ni izjema. Ta žar iz nerjavečega jekla združuje dobro znano kakovostno konstrukcijo Weberja z široko površino za peko na žaru, odličnim zadrževanjem toplote in celo možnostjo kuhanja, kar vam omogoča vrhunsko izkušnjo.

Weber je ustvaril serijo Genesis, da bi naredil korak naprej od serije Spirit. Vendar če pogledamo vse nadgradnje na seriji »Spirit«, vidimo, da serija »Genesis« ni tako dobra.

Similar Posts: