Načrt, ki ga je potrebno napraviti skupaj s strokovnjaki

Ljudje vse življenje načrtujemo in tako tudi lažje in bolj brezskrbno živimo. Potrebno pa je vsekakor načrtovati svojo starost, saj bo ta slej ko prej potrkala tudi na naša vrata. Pri tem mislimo tudi na tako imenovani pokojninski načrt. Verjetno ste že vsi slišali za njega in nekateri od vas, ga verjetno že pridno načrtujete, saj si vendarle želite varne ter mirne starosti, v kateri si boste lahko še kaj privoščili.

Continue reading “Načrt, ki ga je potrebno napraviti skupaj s strokovnjaki”

Nakup kartuš HP 650 in HP 655 preko spleta

Ste že kdaj kupovali kartuše preko spleta ali pa ste si zgolj želeli, da bi lahko kupili kartušo preko spleta? Potem ste se znašli na pravem naslovu, saj vam želim ponuditi opcijo nakupa kartuše preko spletne trgovine, kjer boste svoj nakup opravili udobno, preprosto in predvsem tudi hitro. Svojo kartušo pa boste kupili po ugodni ceni in sicer tudi po dobri kvaliteti. Gre za spletno trgovino, v kateri tudi sama kupujem kartuše za svoj tiskalnik ter za tiskalnik mojega partnerja. Pri nas doma se poslužujemo nakupa kartuš HP 650 in HP 655. Kartuše HP 650 in 655 lahko dobite sicer v kar nekaj različnih trgovinah, tako fizičnih kot spletnih, vendar pa sva oba s partnerjem izjemno zadovoljna s storitvijo spletne trgovine, na katero sva naletela čisto slučajno. Govorim o spletni trgovini 123kartuse.si, ki vam ponuja hiter in enostaven nakup različnih kartuš, med drugim tudi HP 650 in HP 655. V kolikor ne potrebujete ne HP 650, ne HP 655, vseeno ponudba omenjene spletne trgovine pride prav tudi za vas. Continue reading “Nakup kartuš HP 650 in HP 655 preko spleta”

Nori novici!

Podgana je tehtala kar eno tono

Skupina paleontologov je v Urugvaju izkopala fosil podgane, ki je bila po njihovih ocenah lahko težka kar 1000 kilogramov. Doslej so odkrili le fosilne ostanke lobanje tega ogromnega glodalca, ki je živel pred štirimi milijoni let. Po dosedanjih ocenah bi bila lahko teža te superpodgane najmanj 486 kilogramov in največ dve toni in pol, kot njeno najbolj verjetno težo pa so določili približno eno tono. V 53 centimetrov dolgi lobanji je imela podgana nekaj centimetrov dolge sekalce, zaradi majhnih kočnikov pa strokovnjaki domnevajo, da se je žival hranila predvsem z zelenjavo in sadjem. »Žival je vsekakor bolj podobna povodnemu konju kot današnji podgani,« je dejal paleontolog Andres Rinderknecht iz urugvajskega naravoslovnega in antropološkega muzeja, piše britanska revija Proceedings of the Royal Society, kjer so prvi objavili novico o tem nenavadnem odkritju.

Continue reading “Nori novici!”