Izjemno priljubljeni puloverji s kapuco

Nekateri kosi oblačil so prava mala atrakcija. Še posebej, če so odlično zasnovani, obenem pa jih krasi še kakšen privlačen ali zanimiv potisk. Puloverji s kapuco zagotovo sodijo mednje. Mladi takšne kose poimenujejo kar hudiji. Na trgu jih lahko najdete tudi pod imenom hoodies. Prodajalci tekstila pa vas bodo razumeli tudi v primeru, če jih boste dejali, da potrebujete kapucarko.

Hudije nosijo mladi
Hudiji so vsekakor asociacija na mladosten ter urban slog oblačenja.

Puloverji s kapuco, hudiji, hoodies ali kapucarke in verjetno še kaj med mladimi pa tudi starejšimi veljajo za izjemno praktično športno oblačilo za prosti čas. Kot takšni se odlično obnesejo tudi kot promocijsko darilo. Le kdo med vami ne bi bil vesel, če bi kar tako dobil pulover, ki se ga da z drugimi kosi oblačil kombinirati na zelo veliko možnih načinov.

Kapucarka kot sinonim za mladosten in urbani stil oblačenja

Hudiji so vsekakor asociacija na mladosten ter urban slog oblačenja. Takšen stil postaja vse bolj priljubljen zaradi mestnih športov, na primer rolkanja. Pulover s kapuco pa nase radi nadenejo tudi tisti, ki se radi praktično ter udobno oblačijo.

Še posebej so hoodies priljubljeni pri mlajši in srednji generaciji. V prostem času jih radi nosijo tako otroci, ženske kot tudi moški. Še najbolje se podajo k džinsu. Sicer pa so zaradi svojega videza puloverji na sploh primerni za vse razvedrilne pa tudi prostočasne aktivnosti. Po udobju še najbolj spominjajo na trenirke. Kapucarke so namreč izjemno mehke ter nas nikjer ne vežejo in niti ne omejujejo.

Kapucarka za promocijo vašega podjetja

Omenili smo, da se hudiji odlično obnesejo tudi v vlogi promocijskega darila. Če torej svoje zaposlene, stranke, poslovne partnerje in še koga želite na poseben način razveseliti, to lahko naredite kar s pomočjo takšnega kosa oblačila. Hudija se bo razveselil vsak. Na njem pa bo napisano ime vašega podjetja ter seveda na primernem mestu vtisnjen ali našit logotip.

Konec koncev pa na kapucarko lahko natisnete tudi kakšen sila zabaven verz ali pa podobo, ki se prav tako navezuje na vaše podjetje. V tem primeru kapucarke podarite le svojim najbližjim, ki natanko vedo, za kaj točno gre.

A hudije boste morali najprej kupiti oziroma naročiti. Ker je takšen kos oblačila lahko kar precej drag, se vam nakup še najbolj splača v spletni prodajalni.

personalizirana darila

Darila za najrazličnejše priložnosti

Darila si podarjamo ob različnih priložnostih. Najpogosteje ob rojstnem dnevu, božiču in novem letu. Darilo lahko prejmemo od svojih bližjih pa tudi od svojih sodelavcev in ne nazadnje od svojega nadrejenega v službi.

Similar Posts: