Prodaja stanovanj v glavnem mestu Slovenije

Prodaja stanovanj v mestu Ljubljana je v skokovitem porastu, saj v glavnem mestu Slovenije nenehno vlagajo v obnovo in gradnjo novih nepremičnin. Nakup stanovanjske enote v prestolnici Slovenije predstavlja odlično naložbo, saj se večina aktivnosti odvija v glavnem mestu. Tu so šole in fakultete, gospodarska središča s številnimi delovnimi mesti, uprave, banke, nakupovalni centri in vse ostale dobrine, ki so prebivalcem mesta na dosegu roke. 

Continue reading “Prodaja stanovanj v glavnem mestu Slovenije”

Vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 122 cm

Vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 122 cm – najboljši vrtni traktor na trgu

Kosilnice za travnike so najpomembnejša oprema za vaše domove, ki imajo široke trate. Da bo vaša trava ostala čista in brezhibna, se je najbolje opremiti s temi stroji. Toda pri nakupu najboljših vrtnih traktorjev morate imeti v mislih vrsto trate, za katero jo boste uporabili. Kosilnica, ki jo izberemo, mora biti primerna za velikost naše površine. Če ste lastnik srednje velikih dvorišč, potem morate vsekakor razmisliti o nakupu Husqvarnine kosilnice. Torej, če se odločate za nakup, nam dovolite, da vam priporočimo vrtni traktor Husqvarna YTH24V48.

Continue reading “Vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 122 cm”

Kako močen motor ima snežna freza Ariens Deluxe 28?

Mnogi od vas niso prepričani o motorju snežne freze Ariens Delux 28 Ariens AX (izdelano pri LCT), ker je to ime, ki ga ne poznate. Ampak želim vas prepričati, da je ta motor boljši od starega Tecumseha, ki ste ga imeli, in po mojem mnenju se bo izkazalo, da je eden najbolj zanesljivih motorjev, ki so bili kadarkoli postavljeni na snežno frezo. Continue reading “Kako močen motor ima snežna freza Ariens Deluxe 28?”

Motorna žaga Husqvarna 445

Tako kot pri vsakem kosu opreme, s katerim ravnamo grobo in se uporablja za trdo delo, se stvari zlomijo. Nekateri uporabniki poročajo, da se plastični kosi med delom lomijo. Vendar pravijo tudi, da je pritrditev meča močna in robustna, čeprav je pritrjena le z enim vijakom namesto z dvema. Smisel je v tem, da sta samo meč in veriga namenjena za rezanje dreves, zato bodite previdni z ostalimi deli žage. Ne potiskajte, ne vlecite in ne zvijajte preveč. Continue reading “Motorna žaga Husqvarna 445”

Plinski žar Weber Genesis II E-310

Najpomembnejša lastnost vsakega plinskega žara je njegova sposobnost proizvajanja in zadrževanja toplote. Če žar proizvaja visoke temperature, vendar jih ne more vzdrževati konstantno, morate ohraniti plamene na visoki temperaturi, kar običajno povzroči, da je zunanjost vašega mesa predolgo kuhana in izsušena. Na srečo toplotna konsistenca žara Weber Genesis II E-310 ublaži to potencialno težavo.

Weber Spirit II E-310 ima tri primarne gorilnike iz nerjavečega jekla, ki kuhajo enakomerno in učinkovito s skupno močjo 37.500 Btu. Žar potrebuje približno osem minut, da doseže primerno temperaturo okoli 500 stopinj, vendar zaradi svoje konstrukcije ohranja visoko temperaturo z manj plina kot drugi žari. Spirit II E-310 ne vsebuje dodatnega gorilnika za kuhanje na pokrovu ali stranskega gorilnika za kuhanje prelivov, medtem ko pečete burgerje ali zrezke. Continue reading “Plinski žar Weber Genesis II E-310”

Ocena agregata Ryi2200 Ryobi

Pri prvem zagonu naprave bo potrebno malo več truda, da bo gorivo prišlo do mehanske črpalke za gorivo. Ko pa bo gorivo prišlo skozi sistem, naj bi se agregat zagnal v šestih potegih vrvice, tudi če je hladen. Ugotovili smo, da bo že en poteg zadostoval. Ko Ryi2200 Ryobi deluje, lahko vklopite stikalo za samodejno mirovanje; motor se bo prestavil v mirno stanje, vse dokler ne potrebujete več moči. Motor samodejno poveča število vrtljajev, ko pride do zahteve po večji moči. Motor se samodejno izklopi, če raven maziva pade pod varno mejo.

Continue reading “Ocena agregata Ryi2200 Ryobi”

Recenzija Toto WC školjke

Najboljša primerjava

Če ostanemo pri istem podjetju, bo najboljša primerjava enodelna straniščna školjka MS974224CEFG # 01 Eco Guinevere. Guinevere uspešno uporablja enak dvojni ciklonski sistem splakovanja, vendar vključuje tudi samočistilno funkcijo. Torej, čeprav ima Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree boljši izgled, ne bo tako dober pri samodejnem ćiščenju kot Guinevere. Izbira med obema je preprosta, če želite straniščno školjko, ki bo ostala čista dlje, ali školjko, ki bo videti lepše kot kateri koli drug kos v vaši kopalnici. Z nobeno od teh izbir ne boste izgubili.

Continue reading “Recenzija Toto WC školjke”

Slabosti kegeratorja EdgeStar KC-2000

Kegerator KC2000 ima slabše podatke o zanesljivosti kot KC1000, čeprav ni slabši od drugih glede na velikost / ceno. Kar je škoda, saj EdgeStar ni znan po tem, da je najboljši pri storitvah za stranke. Še vedno mislimo, da je to najboljša izbira v srednjem razredu, vendar se prepričajte, da pri nakupu kupite garancijo za tretje osebe!

Čeprav se velike enote, kot je ta, zdijo kot nalašč za vgradnjo v domače bare, to pri modelu EdgeStar KC-2000 ni možno. Če je to nekaj, kar zagotovo želite imeti, boste morali vložiti v Kegco.

Continue reading “Slabosti kegeratorja EdgeStar KC-2000”

Naše mnenje o prenosnem grelniku vode Eccotemp l5

Prenosni grelnik vode Eccotemp L5 / zunanji tuš priporočamo za manjšo in zunanjo uporabo. Zagotavlja dobavo tople vode, ko jo potrebujete po ceni, ki ne bo naredila luknje v vaših žepih. Vendar pa bo morda treba porabiti nekaj denarja za zamenjavo nekaterih delov z bolj trpežnimi in kakovostnimi deli.

Continue reading “Naše mnenje o prenosnem grelniku vode Eccotemp l5”

Poskrbite za prezračevanje in klimatizacijo

Če prenavljate dom ali ga gradite na novo, nikar ne pozabite na prezračevanje in klimatizacijo! Oboje je nujno za večjo kvaliteto bivanja in za to, da se boste v svojem domu prijetno počutili. Prezračevanje oziroma ventilacija pri tem skrbi za dotok svežega zraka v prostor, klimatizacija pa za to, da se ta zrak ohladi ali ogreje na primerno temperaturo. Seveda lahko ustrezno klimo ali prezračevalno napravo vgradite tudi naknadno, vsekakor pa ju lahko v fazi gradnje ali prenove vgradite na bolj estetski in manj opazen način.

Continue reading “Poskrbite za prezračevanje in klimatizacijo”